Έχοντας ως αφετηρία το 1955 , η πορεία μας στο χώρο του γυναικείου εσωρούχου μετρά χρόνια εμπειρίας. Πρωτοπόρος στάθηκε ο κος Σικοτακόπουλος Παναγιώτης έχοντας τη δική του βιοτεχνία με  την επωνυμία Sykotex και έδρα την Αθήνα. H Sykotex αποτελούσε ατομική επιχείρηση με βασικό είδος παραγωγής το σουτιέν. Το εργαστήριο της εταιρείας διέθετε εξελιγμένα μηχανήματα,  προσφέροντας ένα οργανωμένο περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό που απασχολούσε. Ο κος Σικοτακόπουλος έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην ελληνική αγορά ενώ μέσα από τη χονδρική και λιανική πώληση, η Sykotex , αναγνωρίστηκε και έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στην ελληνική αγορά.

Εν συνεχεία της οικογενειακής επιχείρησης , «γεννήθηκε» η Flesh Collection το 1982.  Με βασικό άξονα τις υπάρχουσες γνώσεις , η Flesh Collection ενημερώνεται συνεχώς και ακολουθεί κοινή πορεία με την εξέλιξη της μόδας. Με σπουδές και αναγνωρισμένο πτυχίο στην ενδυματολογία και το σχέδιο μόδας, στο χώρο μας η παραγωγή ολοκληρώνεται ύστερα από σειρά εργασίας και ελέγχου για την σωστή εφαρμογή του εσωρούχου στο γυναικείο σώμα. Η βιοτεχνία μας αποτελείται από σύγχρονα μέσα και μηχανές ραπτικής,  ενώ στηρίζουμε τη χειροποίητη, με λεπτομέρεια ενασχόληση του κάθε σχεδίου ξεχωριστά. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση στην παραγωγή του εσωρούχου συντελούσε ανέκαθεν στη συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευση  του προσωπικού μας.

Το εργαστήριο και o προσεγμένος σχεδιασμός των προϊόντων μας, συνέβαλαν στο να συμμετάσχει η εταιρεία μας σε επιδείξεις μόδας και να συνεργαστεί με αξιόλογους ενδυματολόγους, καλλιτέχνες όπως και να επιλεχθεί από φορείς κοινωνικής προστασίας ύστερα από έρευνα για γυναικεία εσώρουχα με κριτήριο την χαμηλή κοστολόγηση και την καλή ποιότητα.

Με σεβασμό στη γυναίκα, προτεραιότητά μας είναι η αυστηρή επιλογή συνεργατών για πρώτες ύλες δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη προέλευσή τους από Ελλάδα και Ευρώπη.

Σήμερα φτάνοντας στην τρίτη γενιά και ακολουθώντας την εξέλιξη της αγοράς, η Flesh Collection διατηρεί το δικό της e-shop εξυπηρετώντας έτσι όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Στο e-shop μας θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στα προϊόντα μας οποιαδήποτε ώρα, όπου και αν βρίσκεστε. Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε για τα προϊόντα μας, να σας καθοδηγήσει στη σωστή μέτρηση του νούμερού σας, να βρείτε μαζί παραλλαγές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε ένα σχέδιο αλλά και να σας προτείνει εσώρουχα για το κάθε σωματότυπο και  περίσταση.

Η επιλογή και η στήριξή σας είναι ο οδηγός της πορείας μας στα γυναικεία ελληνικά εσώρουχα διατηρώντας στην παραγωγή σχέδια χρόνων αλλά και παραγωγή νέων κωδικών.