Προς διευκόλυνσή σας στις τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν έχει συμπεριληφθεί και ο ΦΠΑ 24% της αρχικής τιμής.

Τα μεγαλύτερα μεγέθη από νούμερο 105 πιθανόν να έχουν αύξηση στην αρχική τιμή.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας. Σε περίπτωση απουσίας σας, ο υπάλληλος Ταχυμεταφορική αφήνει σημείωμα και η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα Speedex.

Χρόνος Παράδοσης της Παραγγελίας 2-7 ημέρες

Παράδοση αποστολής πραγματοποιείται σε κάθε πόλη/χωριό της Ελληνικής Επικράτειας, ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους/δυσπρόσιτους προορισμούς.
Η Flesh Collection διατηρεί συνεργασία με την Ταχυμεταφορική Speedex.
Ωστόσο είναι αποδεκτή από εμάς η αποστολή των προϊόντων μας μέσω Ταχυμεταφορικής της δικής σας προτίμησης.
Για αποστολές μέσω Speedex, το κόστος των μεταφορικών :
Εντός/Εκτός Αθήνας είναι 4,00€ και Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€.

 • Πληρωμή με όλες τις Πιστωτικές ή Χρεωστικές Κάρτες Όλων των Τραπεζών. Η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς (Winbank).
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή. Πληρώνετε όταν παραλάβετε το δέμα σας στη πόρτα σας.
  • Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας. Ενημερώστε μας για τη πληρωμή επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210-5729292 ή με e-mail στο info@fleshcollection.gr
  Συγκεκριμένα, καταθέτετε το συνολικό ποσό χρέωσης σας στο λογαριασμό:
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αρ. Λογ/σμού: 5089089899078

IBAN: GR27 0172 0890 0050 8908 9899 078

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΙΚΟΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Εγγύηση Αντικατάστασης 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  Flesh Collection σε συνεργασία με τη βιοτεχνία μας έχουν επίβλεψη και πλήρη έλεγχο των παραγγελιών αλλά και της άριστης κατάστασης των προϊόντων που παραγγέλνετε.

Ωστόσο,  αν κάποιο από τα προϊόντα που επιλέξετε δεν συμβαδίζει με την παραγγελία σας  ή παρουσιάσει κάποια απόκλιση/ελάττωμα ή δεν σας ταιριάζει το νούμερο, μπορείτε να ζητήσετε άμεσα αντικατάσταση με άλλο της επιλογής σας!

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας Flesh Collection με όποιον τρόπο επιθυμείτε.

 

Επιστροφή Και Αλλαγή Προϊόντων

 • Επιστρέφετε τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε εντός 24-48 ωρών από την ημέρα της παράδοσης  με δικά σας έξοδα και η εταιρεία μας μόλις παραλάβει τα επιστρεφόμενα, σας αποστέλλει τη νέα παραγγελία. Αν επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας  για να σας βοηθήσουμε στην αλλαγή που θα κάνετε.

Αναμενόμενος Χρόνος Ολοκλήρωσης Αλλαγής: 3-7 ημέρες

 • Λυπούμαστε αλλά για υγειονομικούς λόγους, η FleshCollection δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή σε οποιοδήποτε προϊόν σλιπ/κιλοτάκι.
 • Λόγω του ότι δεν πραγματοποιείται στην εταιρεία μας επιστροφή χρημάτων, τα νέα προϊόντα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας με αυτά των επιστρεφόμενων.
 • Η Flesh Collectionσυνεργάζεται με την Ταχυμεταφορική Speedex. Η εταιρεία μας αποδέχεται την αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων από οποιαδήποτε άλλη Ταχυμεταφορική της επιλογής σας καθώς τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.