Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Η επίσκεψή σας είναι ασφαλής και υπάρχει προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο προτού ολοκληρώσετε οποιαδήποτε ενέργεια σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται στο e-shop μας. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει η ρητή συναίνεση σας με αυτούς καθώς είναι ατομική ευθύνη η ανάγνωσή τους.
Να έχετε μια όμορφη περιήγηση στο χώρο μας!

Όροι Χρήσης

  • Η Flesh Collection διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των αρχικών τιμών των προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τους επίσημους τιμοκαταλόγους των συνεργαζόμενων εταιρειών, οποιαδήποτε στιγμή.
  • Σε περίπτωση που η τιμή ενός προϊόν τροποποιηθεί ενώ η παραγγελία σας είναι σε εξέλιξη αποστολής, η ισχύουσα τιμή είναι εκείνη που υπήρχε στο προϊόν κατά την οριστικοποίηση της παραγγελία.
  • Η Flesh Collection έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ’όλη τη διάρκεια του έτους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών.
  • Η Flesh Collection έχει δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ειδοποιηθεί από το e-shop μας.
  • Η Flesh Collection ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος της σήμανσης που προήλθε από αδυναμία του συστήματος λόγω τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής.

 

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να, ανανεώσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης.

Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται στο e-shop μας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Flesh Collection και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading (εκτός από τα σημεία που επιτρέπουμε), μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης άδειας της Flesh Collection.

Η αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων γίνεται με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών στο e-shop μας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να παραγγείλετε γρήγορα και άμεσα on-line, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας υποβάλλοντας τις προτάσεις σας και τις απορίες σας.